Påmelding høstens partier 2020

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 19. Mai 2020

Påmelding høsten 2020

I vår vil påmeldingen være litt annerledes enn tidligere. Dette grunnet den vanskelige situasjonen vi alle er i. Påmeldingen vil i første omgang være kun en registrering uten betaling. Dette fordi vi ikke vet om vi kan ha så mange vi ønsker.

Betaling for kurset vil bli sendt ut ila juli, når vi vet litt mer om hva som skjer i fremtiden. Merk! Dette betyr ikke at man skal melde seg på alt mulig fordi det er gratis i første omgang. Registreringen er bindende! Så sjekk med de dere vil gå med og pass på at dere er meldt på riktig kurs. Ta hensyn til hverandre og sørg for å ikke oppta plass som andre kan ha bruk for.

Det er lagt inn alderssperrer på alle breddekurs. Hvis dere skal delta på en gruppe som ikke passer til alderen deres må dere ta kontakt, så vi kan ordne og godkjenne dette.

Det er ingen forandringer i timeplanen. Men vi vet foreløpig ikke hva høsten bringer, så vi ber om forståelse for at timeplanen og treningene kan forandres.

Påmelding til høstens partier vi skje på følgende måte:

  • Eksisterende kursdeltagere(må ha gått på kurs i vår for å kunne meldes på): Kan meldes på fra 1.6.-14.6.(kan meldes på etter, men vi åpner for nye kursdeltagere 16.6. og trenger litt tid på å flytte folk rundt før dette). Klikk på ønsket link til parti under eller gå til turn.njaard.no og velg ønsket parti i nedtrekksmenyen. Under partisidene ligger det en link til påmelding(«meld på her»). Denne er ikke aktiv før 1.6. kl 1100.
  • Nye kursdeltagere: Kan meldes på fra 16.6. kl 1100. Hvis eksisterende kursdeltagere ikke har valgt parti til dette kan det hende plassen deres blir tatt av nye deltagere. Nye kursdeltagere gjennomfører påmelding på lik linje med eksisterende, men linken for dem vil ikke være aktiv før 16.6. kl 1100.

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.