Voksenturn

Om Voksenturn

Turn for voksne er for deg som har drevet med turn tidligere, eller som aldri har prøvd turn, men alltid hatt lyst til å prøve. Dette er et veldig attraktivt tilbud for alle over 16 år som ønsker å turne. Dette er det perfekte kurset for folk som vil lære seg en araber, backflip, stift... eller for de som vil få god basis - og styrketrening. Utøverne lærer øvelser i apparater, stor trampoline, svingstang, skranke med mer.

TreningsplanNårHvorTrenerePåmelding
Tirsdag20.30 - 22.00Njårdhallen Bane 4Bror, ChristianMeld på her
Mandag20.30 - 22.00Njårdhallen Bane 4Dima, ChristianMeld på her

Kurs merket i gult har blitt fullt! Ved å klikke på "Meld på her" vil man automatisk komme til ventelisten.Vi fører ny venteliste hvert semester.

Pris

Prisen for Voksenturn er 2150 kr. per semester+ medlemskontingent til Hovedlaget på 350 kr. i året for medlemmer under 25 år. Medlemmer over 25 år betaler 550,kr. Timeplanen følger skolens ferier og fridager. Hvis man velger å trekke seg fra gruppen etter to treninger, vil man få refundert hele beløpet minus et administrasjonsgebyr. Etter dette blir det trukket en avgift for antall treninger man har deltatt på pluss et administrasjonsgebyr. Etter to måneder vil det ikke bli refundert treningsavgift.

Oppmøte 

Voksenturn foregår på den siste tennisbane i Njårdhallen. Utøverne kan følge skiltene for å komme seg ditt.

Utøverne må ha på vanlig gymtøy (shorts og t-skjorte) og bør ha med en drikkeflaske.

Viktige datoer

Oppstart høst: uke 35

høstferie: Uke 40 - ingen trening

Juleoppvisningen: Søndag 6.desember

Siste treningsuke: Uke 49


Trenere


Bror Marcus Ramsøe

bror.marcus@gmail.com
+47 47243813


Levert avIdrettenOnline