Ny timeplan og påmelding fra høsten 2019 - Viktig at dere setter dere inn i den!

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 13. Mai 2019

Vi har den siste tiden jobbet med en ny timeplan. Dette har vi gjort for å prøve å tilfredsstille alle våre medlemmers behov. Vi har tatt noen stikkprøver og forhørt oss om hva dere ønsker mer av og hva som kan forandres. Dette gjør at noen kurs utgår, men vi får til gjengjeld flere kurs. Blant annet rene guttegrupper, paraturn og flere grupper som går to ganger i uken. 

Her ser dere den nye timeplanen for turnhallen (TS = Turnskole). Det anbefales å trykke på link til enkeltkurs under bildene. Der finner dere partier for hver enkelt gruppe individuelt(mer oversiktelig).

Info om voksenturn finner dere på infosiden om voksenturn. Se link under

Her er timeplan for gymsalen


Mer detaljert info om kursene finner dere her:

Påmelding for høsten 2019:

Vi har ikke mulighet til å gjøre påmelding på samme måten som fra høst 2018 til vår 2019 (Epost med link). Dette grunnet store forandringer i timeplanen, og klasseskifte/turnskoleskifte for mange av utøverne våre. Dette fører til at det blir vanskelig å videreføre deltagelsen på samme parti.

Dette betyr at påmeldingen vil gjøres på følgende måte:

  • 28.5. kl 1100 - Vil påmelding for eksisterende kursdeltagere åpne. Klikk på ønsket link til parti over eller gå til turn.njaard.no og velg ønsket parti i nedtrekksmenyen. Under partisidene ligger det en oppdatert treningsplan med link til påmelding. Denne er ikke aktiv før 28.5. kl 1100.
  • 11.6. kl 1100 - Vil påmelding for nye kursdeltagere åpne. Hvis eksisterende kursdeltagere ikke har valgt parti til dette kan det hende plassen deres blir tatt av nye deltagere.

Har dere problemer med påmelding kan dere ta kontakt med fredrik@njaard.no eller 455 16 394.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.