Vellykkede sommercamper i uke 26, 27, 32 og 33!

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 27. Aug 2024

Tradisjonen tro har vi i sommer arrangert flere sommercamper!

I år har vi hatt rundt 200 barn og unge på sommercamper fordelt på uke 26, 27, 32 og 33. Det er veldig inspirerende for alle i Njård å se at så mange vil bli med på dette!

Apparatturn-gruppen har blant annet lært nye frittståendedanser, trent styrke og trent mye basis for å få på plass turnformen og kroppen etter sommeren.

Breddepartiene har øvd på mye basis, men også trent på mye nytt. På camper som disse får utøverne mulighet til å trene mye mer på ting de kanskje ikke rekker på de vanlige partiene de er meldt på. Det er gøy å se den positive utviklingen på mange av utøverne ila en slik camp. I tillegg til hard trening har utøverne hatt sosialt samvær med lunsj og is den siste dagen. Vi ser at mange fikk nye venner og bekjentskaper.

Vi vil takke alle trenere, utøvere og andre som har bidratt til at disse campene ble så vellykket som de ble. Vi håper alle deltagere fikk inspirasjon til å trene mer.

Høstcamp i høstferien (uke 40)

I uke 40 vil vi arrangere Høstcamp på mandag til onsdag. Info om denne kommer snart. Vi håper på mange påmeldte der også.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.