Takk for fint semester og en veldig god oppvisning!

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 13. Des 2016

Vi i Njård Turn vil si takk for et veldig fint semester!

Vi har jobbet hardt for å tilfredsstille alle medlemmer så godt vi kan både sportslig og administrativt. Vi håper at alle medlemmer er fornøyd med den jobben vi gjør og at så mange som mulig av dere fortsetter med treningen neste semester.

Det er veldig morsomt å se at alle turnere på alle kurs gjør store fremskritt fra oppvisning til oppvisning! Vi er stolte av å kunne trene så flotte utøvere som dere!

Njård Turn arrangerte søndag den årlige juleoppvisning, og takket være våre turntalenter, profesjonelle trenere, støttende familier som deltok/heiet, og ikke minst de frivillige i arrangementskomiteen, så ble det en stor suksess.

For å kunne tilby våre turntalenter flere konkurranser, samt forsterke videreutviklingen av våre trenere, så har vi satt oss som mål å samle inn kroner 100 000.

Vi lanserer derfor en folkeinnsamlingskampanje, hvor vi søker støtte på 100 kroner og oppover. Får vi 500 personer som sponser med 200 kroner, så er vi mål!

Gå til : https://www.sponsor.me/njaard og sjekk ut. Utrolig enkelt. Del gjerne kampanjen på sosiale medier!

I morgen, 14. desember kl 1100 Åpner påmeldingen til kurs for alle! Dette betyr at dere som medlemmer ikke lenger har førsteprioritet til å melde dere på kurs. Da er det førstemann til mølla! Så hvis dere ikke har meldt dere på kurs må dere være raskt ute og gjøre dette ila dagen.

Vi vet at noen ikke alltid mottar epostene som blir sendt ut. Vi oppfordrer derfor alle til å holde seg oppdatert på nettsiden vår. Her legges det ut mye relevant informasjon. Informasjon mht vårsemesteret på nettsiden vil bli oppdatert ila julen.

For å være på den sikre siden anbefaler vi dere også å like siden vår på facebook. https://www.facebook.com/Njaardturn/?fref=ts

For spørsmål angående påmelding kontakt Fredrik Backer på fredrik@njaard.no eller 45516394. Eller Jan Schroe på turn@njaard.no eller 46696376

Da gjenstår det bare å si god jul og godt nyttår!Vi gleder oss til å se dere på nyåret!

Med sportslig hilsen

Njård Turn


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.