Njård Turn søker ny hovedtrener for Jenter Elite

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 7. Sep 2018

Njård Turn har ca 900 medlemmer og har tilbud både innen bredde- og eliteturn. Avdelingen har 9 heltidsansatte og 18 deltidsansatte trenere.

Turnavdelingen søker nå en trener til konkurransegruppen, en gruppe som består av ca 30 jenter. Vi er lokalisert i Njårdhallen, nær Smestad i Oslo. Vi har en egen turnhall som er til vår fulle disposisjon. Målet vårt er å ha gymnaster på alle nivåer, - regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

Njårds visjon er at vi skal legge til rette for våre utøvere slik at de kan drive idrett på alle ferdighetsnivåer. Vi ønsker å gi de opplevelse av mestring i et godt læringsmiljø. Vi legger vekt på at trenerne ser hver enkelt utøver og mestrer kommunikasjon med både utøvere og foreldre.

Vi søker en trener med gode egenskaper i sikring og mottak. Stillingen vil i hovedsak bestå av instruksjon i hall, men i tillegg kommer administrasjon/planlegging samt konkurranser og samlinger. Vi leter etter en person som kan tenke seg å jobbe for oss i lang tid fremover og bidra til å utvikle Njård turn, spesielt på jentesiden.

Full stillingsannonse: Stillingsannonse

Spørsmål kan rettes til turn@njaard.no eller 46696376


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.