Oppstart for breddepartier høsten 2018 i uke 36

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 29. Aug 2018

Det er snart tid for oppstart av breddepartiene for høsten 2018. Husk at man må være meldt på kurset for å delta. Det er ikke tillatt å delta på andre dager enn det man er meldt på, med mindre man har snakket med trener og fått godkjenning for dette.

Gjør dere kjent med nettsiden vår. Dere finner all info om kurset deres under fanen som dekker deres alder. Dere finner også viktige datoer for dette semesteret. Juleoppvisningen vil i år finne sted søndag 16. desember. Mer info om dette kommer når det nærmer seg.

Vi har brukt sensommeren på å fornye turnhallen og er snart ferdig. Dere som har holdt på en stund vil se at det er en del forandringer. Den store trampolinen har blant annet blitt erstattet av en trampolinebane.

Vil også minne om at vi har en facebookside. Her kommer det mye nyttig info. Det kan være lettere å like denne siden enn å følge med på nettsiden vår. Da vi vet (av en eller annen merkelig grunn) at flere frekventerer facebook enn njard.no :P Lik oss på facebook https://www.facebook.com/Njaardturn/Hvis dere har spørsmål kan dette rettes til Fredrik Backer på fredrik@njaard.no

Håper alle gleder seg like mye som oss til oppstart!!!

Hilsen

Njård Turn
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.