Velkommen til nytt semester!

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 11. Jan 2017

Da har vi i Njård Turn gleden av å si velkommen til et nytt og flott semester.

Det er herlig å se at så mange velger å fortsette med aktiviteten hos oss. Vi er nå rekordmange medlemmer og jobber nå med å øke kvaliteten og medlemsmassen enda mer. Vi har åpnet flere nye kurs. Turnskole 2 har fått en dag til, AKS-turn har startet på Smestad og Huseby skole i tillegg til Slemdal og vi skal starte med Barnehagegym på tre barnehager.

Alle viktige datoer ligger under kurset på våre nettsider. Det er viktig å holde seg oppdatert, så man vet hva som foregår. Info om sommeroppvisning kommer også her, når datoen er satt.

Våre hovedkommunikasjonskanaler er epost, nettsiden og facebook. Vi oppfordrer derfor alle medlemmer å IKKE huke av på sine medlemsider "ikke motta relevant info på epost". Alle bør også like siden vår på facebook. Her kommer det også en god del info, bilder og oppdateringer. https://www.facebook.com/Njaardturn/ I tillegg til dette har vi også en instagramkonto. Det er veldig kult hvis dere begynner å følge denne og del gjerne bilder! #njard_turn Her kan dere legge ut bilder fra treninger, konkurranser og aktiviteter utenom de organiserte treningene.

For å fortsette den gode fremgangen og satsingen på bredde og elite er vi avhengig av hjelp fra dere. Som nevnt tidligere har vi en innsamlingskampanje på sponsor.me. Gå gjerne inn her og gi et lite bidrag. https://sponsor.me/njaard

Da gjenstår det bare å ønske alle lykke til i det nye semesteret!

Sportslig hilsen

Njård Turn


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.