Juleoppvisning 2016

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 2. Des 2016

Kjære foreldre og foresatte i Njård turn!

Som dere sikkert vet er det juleoppvisningen søndag 11. desember. Arrangementet er delt i 2; kl 1130 og kl 1330.

Dette er et viktig arrangement for alle gymnastene og for Njård Turn. I tillegg til medlemskontingentene er dette arrangementet et av de viktigste inntektskildene for turnavdelingen for å holde hjulene i gang og nivået i klubben oppe.
Styret står for planleggingen av oppvisningen – men til selve dagen trenger vi mat som kan selges i kafeen, foreldre/foresatte som kan selge i kafeen, og vakter til å ta inngangsbilletter i døra.


Det er viktig at kafeen er velfylt og fristende.
Vi har nedenfor listet hva vi ønsker og fra hvem. Det er viktig at du gir rask tilbakemelding om hva du/dere bidrar med. Svar på denne mailen til fredrik@njaard.no.

Alle bidrag skal leveres i Njård-hallen, kafeen fra kl. 11.00 og ikke senere enn kl. 13.00. Vi håper på mange fristende bidrag – hvis du baker glutenfritt eller uten nøtter ol ber vi om dette merkes spesielt.

Team tropp
Alle må ta med en pakke wienerpølser + en pakke lomper.

Ungdomsturn

Her ber vi om at 25 stk. tar med dere; langpanne sjokoladekake, brownie, gulrotkake, muffins hjemmelagede store pepperkaker på pinne (f. eks grillpinner i tre) eller en annen av din spesialitet. Viktig at det ikke er kaker som det trengs tallerken og bestikk for å spise.

Turnskole 1 og 2
Her ber vi om at 30 stk. tar med dere; langpanne sjokoladekake, brownie, gulrotkake, muffins hjemmelagede store pepperkaker på pinne (f. eks grillpinner i tre) eller en annen av din spesialitet. Viktig at det ikke er kaker som det trengs tallerken og bestikk for å spise.

Turnskole 3
Her trenger vi 35 stk. som tar med seg grove toast. Kjøp ferdigoppskåret toastbrød, legg en til to skiver ost og en skive skinke i mellom to brød. Legg ferdig toast tilbake i brødposen og lever den slik. (ikke bruk ketsjup eller smør, da det blir mye søl)

Elite + apparatturn jenter og gutter
20 stk. tar med seg en termokanne med kaffe i tillegg til en pose med filtermalt kaffe. I tillegg til å stille som vakter i kiosk og inngang.

Alle bidrag skal leveres i Njård-hallen, kafeen fra kl. 11.00 og ikke senere enn kl. 13.00. Vi håper på mange fristende bidrag – hvis du baker glutenfritt eller uten nøtter ol ber vi om dette merkes spesielt.

Program oppvisning klikk her

Følgende deltar på disse oppvisningene:

OBS!Gymlek 1 mandager + Gymlek 2 mandager og tirsdager skal ha oppvisning sammen med RG Lørdag 10. desember. Dere får informasjon direkte fra RG.

Oppvisning 1: 11.30-12.45:

Gymlek 1 tirsdag + onsdag, gymlek 2 onsdag + torsdag, turnskole 1, tropp rekrutt + junior, elite gutter og jenter, rekrutteringsgruppe gutter og jenter, apparatturn gutter + jenter.

Møt opp i god tid. Senest 15 min før oppstart. Oppmøte for barna er på bane 3 i Njårdhallen.

Barna møter opp i vanlig turntøy.

Oppvisning 2: 13.30-14.45:

AKS, turnskole 2, turnskole 3, elite gutter + jenter, aspirant gutter + jenter, ungdomsturn og tropp aspirant.

Møt opp i god tid. Senest 15 min før oppstart. Oppmøte for barna er på bane 3 i Njårdhallen.

Barna møter opp i vanlig turntøy.

Som vanlig koster det 100 kr for voksne og 50 kr for barn under 14 år. Dette gjør vi så alle i klubben slipper å stille på dugnader.

I tillegg til dette vil det bli lodd og draktsalg.

Betalinger for inngang, kafe, draktsalg og lodd vil være mulig via vipps (13573), kontanter og bankterminal.

Det vil være gratis parkering hele dagen!

Med vennlig hilsen
Njård Turn


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.