Resultater Osloplaketten/KM Oslo-Akershus

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 7. Nov 2016

I helgen arrangerte Oslo turn den årlige Osloplaketten som i år også var Kretsmesterskapet for Oslo-Akershus. Det var til sammen 18 gutter og 27 jenter som deltok for Njård.

På lørdag morgen sikret Thea Eek-Floten bronsemedaljen i 11-årsklassen etter en strålende konkurranse. Harald Backe Staib gjorde det samme i rekruttklassen på guttesiden. Vi hadde flere gutter og jenter med som viste frem fine turnferdigheter og fikk gode plasseringer.

På ettermiddagen hadde vi flere gutter og jenter i klasse 1 ( 13 - 14 år) og en gutt som deltok i klasse 2. (15 - 16 år) I klasse 1 fikk Benedikte Johnson en 3.plass mens Hedda Andersen kom på 4. I gutteklassen ble Andreas Eek-Floten kretsmester men Brage Planke kom på en 2. plass og Jonas Bjærke kom på 4. Også her hadde vi med mange flere gymnaster som viste god fremgang i sine øvelser.
I klasse 2 kom Elias Egli på en 3. plass etter en god konkurranse.


På søndag hadde vi med 13 jenter og 7 gutter i aspirantklassen. Det var veldig god stemning under konkurransen og alle viste seg fra sin beste side! De store jentene kom for å se på konkurransen og heie på våre aspiranter. Utrolig gøy å se at det finnes så mye lagånd i en individuell idrett!

Gratulerer alle sammen med en kjempeinnsats og kjemperesultater og tusen takk til alle trenere!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.