God aktivitet tross Covid-19 - Siste treningsuke før jul

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 30. Nov 2020

Det nærmer seg slutten på semesteret. Det har vært en utfordrende tid for både utøvere og ansatte grunnet smittesituasjonen. Til tross for dette har vi klart å opprettholde aktiviteten for de fleste og er veldig fornøyde med det:)

Denne uken er siste treningsuke for breddepartiene. Påmeldingen for våren 2021 åpner i morgen (1.12.2020). Vi håper at flest mulig ønsker å fortsette og at alle har fått et tilfredsstillende tilbud i høst.

Det ble i år dessverre ingen juleoppvisning. Dette er utrolig trist, men sånn ble det i år grunnet den spesielle tiden vi er i. Vi håper å kunne ta dette igjen til våroppvisningen. Breddekonkurransen i år ble arrangert på en alternativ måte. Den ble holdt ifm treningene i uke 47. Vi skulle gjerne hatt vanlig breddekonkurranse med tilskuere, kaker og det som hører med... Det får bli neste semester:)

Som sikkert de fleste har fått med seg, så har vi fått en ny hall og en ny timeplan. Vi håper dette gjør at flere får muligheten til å delta i vår fantastiske idrett!

Hvis det er noe dere lurer på er det bare å ta kontakt med fredrik@njaard.no

Her finner dere noen bilder fra treningene den siste tiden.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.