Påmelding, bytte av dag +++

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 10. Des 2018

Vi håper alle har forstått det nye medlemssystemet. Husk at dette også er helt nytt for oss.

Som dere vet er påmeldingen nå åpen. Dere har mottatt epost og sms med link til betaling for samme gruppe som dere har gått på i høst. Hvis dere ikke har mottatt info må dere kontakte oss snarest. Teksten i denne har vært meget dårlig og vi har gitt beskjed til teknisk om dette. Alle betalingsoppfordringer dere har fått gjelder for våren 2019, ikke 2018.

13.12. kl 11.00 vil vi åpne for bytte/skifte av dag. Dere som da vil bytte eller endre dag må gå til www.njard.no og klikke dere inn på infosiden som gjelder for kurset dere vil bytte til. Der finner dere en link hvor det står «meld på her» Klikk på den som gjelder for ønsket dag. Se bildeeksempel på innlogging-/påmeldingssiden vår https://turn.njaard.no/p/30928/innloggingpamelding Er gruppen dere ønsker plass på full vil det automatisk opprettes en plass på ventelisten. Dere trenger da ikke gi oss noen ekstra beskjed om plass på ventelisten.

For at dette skal gå så smertefritt som mulig anbefaler vi alle å prøve å logge inn i forkant. For dere som ikke har gjort dette allerede: Gå til https://njard.weborg.no/login og klikk på «glemt brukernavn/passord?» Skriv så inn eposten dere var registrert med i det forrige medlemssystemet. Dere vil da få tilsendt brukernavn og passord. Dette må dere nemlig ha når dere skal melde på/bytte dag.

18.12. kl 11.00 Åpner vi for nye kursdeltagere/medlemmer.

Hvis dere ikke vil fortsette i Njård Turn er det fint om vi får beskjed, så skal vi fjerne dere fra listene våre.

Vi anbefaler alle medlemmer å holde seg oppdatert på våre nettsider og facebooksider. Her kommer det en del info som ikke kommer på epost.

Njård Turn facebook: https://www.facebook.com/Njaardturn/?ref=br_rs

Hvis det er noen spørsmål er det bare å ta kontakt på fredrik@njaard.no

Sportslig hilsen

Njård Turn


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.