Takk for fint semester og en veldig god oppvisning!

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 13. Des 2016

Vi i Njård Turn vil si takk for et veldig fint semester!

Vi har jobbet hardt for å tilfredsstille alle medlemmer så godt vi kan både sportslig og administrativt. Vi håper at alle medlemmer er fornøyd med den jobben vi gjør og at så mange som mulig av dere fortsetter med treningen neste semester.

Det er veldig morsomt å se at alle turnere på alle kurs gjør store fremskritt fra oppvisning til oppvisning! Vi er stolte av å kunne trene så flotte utøvere som dere!

Njård Turn arrangerte søndag den årlige juleoppvisning, og takket være våre turntalenter, profesjonelle trenere, støttende familier som deltok/heiet, og ikke minst de frivillige i arrangementskomiteen, så ble det en stor suksess.

For å kunne tilby våre turntalenter flere konkurranser, samt forsterke videreutviklingen av våre trenere, så har vi satt oss som mål å samle inn kroner 100 000.

Vi lanserer derfor en folkeinnsamlingskampanje, hvor vi søker støtte på 100 kroner og oppover. Får vi 500 personer som sponser med 200 kroner, så er vi mål!

Gå til : https://www.sponsor.me/njaard og sjekk ut. Utrolig enkelt. Del gjerne kampanjen på sosiale medier!

I morgen, 14. desember kl 1100 Åpner påmeldingen til kurs for alle! Dette betyr at dere som medlemmer ikke lenger har førsteprioritet til å melde dere på kurs. Da er det førstemann til mølla! Så hvis dere ikke har meldt dere på kurs må dere være raskt ute og gjøre dette ila dagen.

Vi vet at noen ikke alltid mottar epostene som blir sendt ut. Vi oppfordrer derfor alle til å holde seg oppdatert på nettsiden vår. Her legges det ut mye relevant informasjon. Informasjon mht vårsemesteret på nettsiden vil bli oppdatert ila julen.

For å være på den sikre siden anbefaler vi dere også å like siden vår på facebook. https://www.facebook.com/Njaardturn/?fref=ts

For spørsmål angående påmelding kontakt Fredrik Backer på fredrik@njaard.no eller 45516394. Eller Jan Schroe på turn@njaard.no eller 46696376

Da gjenstår det bare å si god jul og godt nyttår!Vi gleder oss til å se dere på nyåret!

Med sportslig hilsen

Njård Turn
Juleoppvisning 2016

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 2. Des 2016

Kjære foreldre og foresatte i Njård turn!

Som dere sikkert vet er det juleoppvisningen søndag 11. desember. Arrangementet er delt i 2; kl 1130 og kl 1330.

Dette er et viktig arrangement for alle gymnastene og for Njård Turn. I tillegg til medlemskontingentene er dette arrangementet et av de viktigste inntektskildene for turnavdelingen for å holde hjulene i gang og nivået i klubben oppe.
Styret står for planleggingen av oppvisningen – men til selve dagen trenger vi mat som kan selges i kafeen, foreldre/foresatte som kan selge i kafeen, og vakter til å ta inngangsbilletter i døra.


Det er viktig at kafeen er velfylt og fristende.
Vi har nedenfor listet hva vi ønsker og fra hvem. Det er viktig at du gir rask tilbakemelding om hva du/dere bidrar med. Svar på denne mailen til fredrik@njaard.no.

Alle bidrag skal leveres i Njård-hallen, kafeen fra kl. 11.00 og ikke senere enn kl. 13.00. Vi håper på mange fristende bidrag – hvis du baker glutenfritt eller uten nøtter ol ber vi om dette merkes spesielt.

Team tropp
Alle må ta med en pakke wienerpølser + en pakke lomper.

Ungdomsturn

Her ber vi om at 25 stk. tar med dere; langpanne sjokoladekake, brownie, gulrotkake, muffins hjemmelagede store pepperkaker på pinne (f. eks grillpinner i tre) eller en annen av din spesialitet. Viktig at det ikke er kaker som det trengs tallerken og bestikk for å spise.

Turnskole 1 og 2
Her ber vi om at 30 stk. tar med dere; langpanne sjokoladekake, brownie, gulrotkake, muffins hjemmelagede store pepperkaker på pinne (f. eks grillpinner i tre) eller en annen av din spesialitet. Viktig at det ikke er kaker som det trengs tallerken og bestikk for å spise.

Turnskole 3
Her trenger vi 35 stk. som tar med seg grove toast. Kjøp ferdigoppskåret toastbrød, legg en til to skiver ost og en skive skinke i mellom to brød. Legg ferdig toast tilbake i brødposen og lever den slik. (ikke bruk ketsjup eller smør, da det blir mye søl)

Elite + apparatturn jenter og gutter
20 stk. tar med seg en termokanne med kaffe i tillegg til en pose med filtermalt kaffe. I tillegg til å stille som vakter i kiosk og inngang.

Alle bidrag skal leveres i Njård-hallen, kafeen fra kl. 11.00 og ikke senere enn kl. 13.00. Vi håper på mange fristende bidrag – hvis du baker glutenfritt eller uten nøtter ol ber vi om dette merkes spesielt.

Program oppvisning klikk her

Følgende deltar på disse oppvisningene:

OBS!Gymlek 1 mandager + Gymlek 2 mandager og tirsdager skal ha oppvisning sammen med RG Lørdag 10. desember. Dere får informasjon direkte fra RG.

Oppvisning 1: 11.30-12.45:

Gymlek 1 tirsdag + onsdag, gymlek 2 onsdag + torsdag, turnskole 1, tropp rekrutt + junior, elite gutter og jenter, rekrutteringsgruppe gutter og jenter, apparatturn gutter + jenter.

Møt opp i god tid. Senest 15 min før oppstart. Oppmøte for barna er på bane 3 i Njårdhallen.

Barna møter opp i vanlig turntøy.

Oppvisning 2: 13.30-14.45:

AKS, turnskole 2, turnskole 3, elite gutter + jenter, aspirant gutter + jenter, ungdomsturn og tropp aspirant.

Møt opp i god tid. Senest 15 min før oppstart. Oppmøte for barna er på bane 3 i Njårdhallen.

Barna møter opp i vanlig turntøy.

Som vanlig koster det 100 kr for voksne og 50 kr for barn under 14 år. Dette gjør vi så alle i klubben slipper å stille på dugnader.

I tillegg til dette vil det bli lodd og draktsalg.

Betalinger for inngang, kafe, draktsalg og lodd vil være mulig via vipps (13573), kontanter og bankterminal.

Det vil være gratis parkering hele dagen!

Med vennlig hilsen
Njård Turn
Konkurranse i Lørenskog helgen 26. og 27. november

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 30. Nov 2016

I helgen som var deltok Njård Turn i den siste konkurransen for sesongen. Konkurransen fant sted i den nye Lørenskog turnhall. Jentene stilte i alle aldersgrupper (aspirant, rekrutt og stige). Det var kun Njård apparatturn som deltok. Dette fordi elite jenter allerede har hatt fire konkurranser denne høsten og forbereder seg nå til våren. Alle gjorde en veldig god innsats og vi gleder oss til å se et sterkt Njård-lag i fremtiden.

På guttesiden deltok vi med syv aspiranter, en klasse 1 og en klasse 2. Disse gjorde også en fin konkurranse.

Dette lover godt for fremtiden! Det er gøy å se så mye engasjement og turnglede!

Det nærmer seg juleavslutningen 11.12. Vi håper å se alle utøvere med familie!
Resultater Norgesfinalen 2016

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 21. Nov 2016

Njård stilte i helgen med fire gutter og en jente for Oslo/Akershus turnkrets i Norgesfinalen. Alle Njårdturnerne kom til finaler og gjorde en god innsats!

Andreas tok en fin sølvmedalje i frittstående bak vinneren Peder Funderud Skogvang fra Troms turnkrets. Jonas kom på den sure fjerdeplassen.

Brage vant gull i bøylehest med en veldig god gjennomføring foran Aksel Stendahl fra Rogaland turnkrets.

I hopp tok Andreas en tredjeplassen rett bak Casper Tveterås Hauge fra Rogaland turnkrets og Tobias Mortensen fra Hordaland.

Hedda kom på en femteplass i mangekamp og var med på laget til Oslo/Akershus turnkrets som tok gull i lagkonkurransen.

Edvard kom til finalen i hele tre apparater! og gjorde en veldig god innsats.

Vi gratulerer alle med fine resultater!
Støtt klubben i ditt hjerte!

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 7. Nov 2016

Njård Turn jobber for tiden aktivt med å forbedre og utvikle seg. Dette gjør vi for å gi deres barn et best mulig tilbud. Vi har nå en kampanje ute på sponsor.me. Her kan dere støtte klubben ved å gi et lite økonomisk bidrag.

Se kampanjen på: https://sponsor.me/njaard

Håper å se mange fine bidrag! Husk å legge ved en liten hilsen :)
Resultater Osloplaketten/KM Oslo-Akershus

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 7. Nov 2016

I helgen arrangerte Oslo turn den årlige Osloplaketten som i år også var Kretsmesterskapet for Oslo-Akershus. Det var til sammen 18 gutter og 27 jenter som deltok for Njård.

På lørdag morgen sikret Thea Eek-Floten bronsemedaljen i 11-årsklassen etter en strålende konkurranse. Harald Backe Staib gjorde det samme i rekruttklassen på guttesiden. Vi hadde flere gutter og jenter med som viste frem fine turnferdigheter og fikk gode plasseringer.

På ettermiddagen hadde vi flere gutter og jenter i klasse 1 ( 13 - 14 år) og en gutt som deltok i klasse 2. (15 - 16 år) I klasse 1 fikk Benedikte Johnson en 3.plass mens Hedda Andersen kom på 4. I gutteklassen ble Andreas Eek-Floten kretsmester men Brage Planke kom på en 2. plass og Jonas Bjærke kom på 4. Også her hadde vi med mange flere gymnaster som viste god fremgang i sine øvelser.
I klasse 2 kom Elias Egli på en 3. plass etter en god konkurranse.


På søndag hadde vi med 13 jenter og 7 gutter i aspirantklassen. Det var veldig god stemning under konkurransen og alle viste seg fra sin beste side! De store jentene kom for å se på konkurransen og heie på våre aspiranter. Utrolig gøy å se at det finnes så mye lagånd i en individuell idrett!

Gratulerer alle sammen med en kjempeinnsats og kjemperesultater og tusen takk til alle trenere!
Gratulerer alle Njård Turn jenter med gode resultater på den siste Norges cupen i år!!!

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 31. Okt 2016

Endelig kom vi på pallen med rekruttlaget vårt! Gratulerer med en sterk 3. plass av 35 lag. Jentene gjorde en strålende jobb og kjempet hardt, og ble premiert med en fin 3. plass, selv om det ble noen småfeil.

I 11 årsklassen kom Ebba på 6. plass, June på 12. plass og Thea på 17. plass av 70 deltagere.

I 12 årsklassen kom Line og Helene på henholdsvis 5. og 6. plass av 81 deltagere.

Hedda tok en sterk 6. plass, mens Benedikte kom på 12. plass. Julia deltok kun i skranke med nye elementer og Amalie er tilbake og klar for å konkurrere igjen etter jul. Det var totalt 69 deltagere i KL 1.

Heie Njård!
Lik oss på facebook!

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 30. Okt 2016

Lik oss på facebook! Vi legger ut bilder og linker til viktig info på nettsidene våre via facebook. Ved å like oss vil du automatisk få info og link til artikler fra Njård Turn på din facebook. Dette gjør det lettere å følge med på hva som skjer i klubben.

https://www.facebook.com/Njaardturn/
Resultater Nordeuropeisk Mesterskap 2016

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 24. Okt 2016

Mesterskapet ble overført live på TV2 Sportskanalen og det ble vist hele 12 timer direktesendt turn i verdensklasse!

Det ble et overlegent gull til de norske gutta i lagkonkurransen med total poengsum på 241.300. Sverige tok andreplassen med 235.450 og Skottland kom på tredjeplass med 233.350.

I apparatfinalene tok Pietro gull i skranke med poengsummen 13.450 foran dansken Joao Marcus Fuglsig og Sofus Heggemsnes fra Oslo Turnforening på 13.400, som delte andreplassen.

Odin Kalvø var også tatt ut, men var dessverre skadet og fikk ikke deltatt.

For øvrig var det mange gode resultater av de norske utøverne. For mer info om resultatene se: http://live.sporteventsystems.se/Score/WebScore/315
Resultater Nasjonal Rekruttkonkurranse 2016

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 19. Okt 2016

I helgen organiserte Kristiansunds turnforening årets Nasjonale Rekruttkonkurranse. Njård hadde 6 jenter og 5 gutter med som konkurrerte.

Både jentelaget og guttelaget kom på den kjedelige 4.plassen etter en veldig spennende konkurranse. jentene tok 4. plassen av 28 deltagende lag mens det var 10 deltagende lag på guttesiden. De har hatt en veldig god progresjon den siste tiden og vi gleder oss til fremtidige konkurranser. Vi er veldig stolte av denne prestasjonen.

Også individuelt hadde vi veldig gode resultater med Helene som kom på 4.plassen av 57. deltagere i 12 årsklassen mens Line kom på 10.plass. Ebba tok en fin 8.plass av 61 deltagere i 11 årsklassen. I gutteklassen tok Harald 8. plassen av 32 deltagere mens Amund tok 9.plassen.

Gratulerer så mye med kjemperesultater jenter og gutter!
Avlyst trening torsdag 20. og fredag 21. 10. grunnet Sportsmessen

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 18. Okt 2016

Det blir ingen trening i turnhallen for Breddepartiene torsdag 20. og fredag 21.10. Dette gjelder Turnskole 1, 2, 3 og ungdomsgym. Trening for gruppene i Gymsalen vil fortsette som normalt. Dette på grunn av Sportsmessen som skal være den helgen.


Spørsmål rundt dette kan sendes til fredrik@njaard.no
Nytt kurs Ungdomsgym

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 17. Okt 2016

Vi har gleden av å informere om at vi har fått en åpning i gymsalen for ungdomsgym. Åpningen er onsdager kl 1930-2030 med oppstart 19.10.2016. Prisen er 1100 + med. kont 300. dette redusert ift antall treninger som gjenstår før jul. Treningene vil holde på frem til oppvisningen 10. desember. 2016. Vi legger opp til at dette kurset skal fortsette neste semester til samme tid.

Vær rask! Få plasser ledige.
Pietro og Odin vs. Nord-Europa

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 10. Okt 2016

Nordeuropeisk mesterskap i Trondheim 21.- 23. oktober

Det er snart duket for Nordeuropeisk mesterskap i Trondheim. Over 100 deltagere vil konkurrere i 10 øvelser fordelt på to dager. Hele Nord-Europas turnelite skal fighte om edelt metall.

Etter god oppkjøring og fine resultater i NM satser vi på gode resultater også i Trondheim. Gullguttene Pietro og Odin prikker nå inn formen og gjør de siste forberedelsene som skal til for å hamle opp med resten av toppturnerne.

Vi ønsker dem lykke til!

For mer info om arrangementet se: http://www.nordeuropeisk2016.no/

Streaming!

I tillegg er det nå bekreftet at TV2 streamer fra konkurransen både lørdag og søndag på TV2 Sportskanalen. Sendingen starter begge dager kl 11.00! Alle som har TV2 Sumo for sett det.

Kongepokal og god laginnsats i NM 2016 lørdag 8. og søndag 9. oktober!

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 10. Okt 2016

Gratulerer til Mads Skotner, Espen Jansen, Odin Kalvø og Pietro Giachino med lagseier og kongepokal på lørdagen! Etter en spennende konkurranse klarte Njårdgutta å ta laggullet. Også individuelt var det en stort suksess med Pietro som ble Norgesmester i seniorklassen for første gang. Odin Kalvø sikret sølvmedaljen i mangekampen. Superveteranen vår, Espen, kom på en fin 8. plass etter en tung konkurranse preget av feber.

På søndagen tok Pietro gullmedaljen i Ringer og Svingstang, samt bronse i bøyle. Odin tok sølvmedaljen i ringer, men måtte trekke seg på grunn av skade og fikk ikke fullført alle øvelsene. I tillegg kom Espen på en 5. plass i ringer.

Vi gratulerer alle sammen og håper de fortsetter de gode prestasjonene fremover!1 Kommentar

Resultater FIG konkurranse i Bergen

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 28. Sep 2016

IMG_20160924_110133.jpg

Den 24. og 25. september konkurrerte 3 av Njård sine turn gutter i den første FIG konkurransen etter sommerferien. Elias Egli, Andreas Eek-Floten og Brage Eckhoff Planke kan være tilfreds etter helgens innsats.

Elias konkurrerte kun i 4 apparater etter han skadet seg i oppvarmingen i frittstående. Han kvalifiserte seg til Ringer finalen og fikk en fin 6.plass der.

Andreas og Brage konkurrerte i alle 6 apparater og kjørte bra gjennom alle apparatene med noen små feil her og der.

Guttene prøvde flere nye momenter og klarte seg fint med de nye øvelsene. Det lover godt for resten av sesongen. Gratulerer til dere gutter!

Resultatene kan man finne her

Nye nettsider

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 17. Jun 2016

Velkommen til nye nettsider!

Vi håper de nye sidene faller i smak. Hvis dere har forslag til forbedringer må dere gjerne sende oss en epost. Så skal vi ta det til etterretning!

Nyt oppgraderingen og titt litt rundt for å se hvordan det passer deg og dine behov.