Oppstart kurs høsten 2020 - Viktig info

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 7. Aug 2020

Oppstart
Gymlek, turnskoler, ungdomsturn, lørdags - og søndagspartier, voksenturn og paraturn starter fom 24. august (dvs uke 35).
AKS starter i uke 36
Alle må ha betalt før oppstart. De som ikke er registrert kan ikke delta. Dette er enda viktigere i år ifm eventuell smittesporing. 

Oppmøte

Sjekk nøye hvilket parti, klokkeslett og sted dere har meldt dere på, slik at oppstarten blir lettest mulig for trenere og barn. Oppstart for alle breddepartier medfører som regel «store» folkemengder som ankommer Njårdhallen samtidig. Dette må vi fortsatt unngå, spesielt den store opphoping av folk nede i kjelleren i Njårdhallen. Derfor utarbeider vi nå alternative hente-/oppmøtesteder. Dette kommer det nærmere info om.

Mer informasjon om utstyr, tøy og regler finner dere under Regler for trening. Vi ber også alle barna å møte opp første uken med en lapp på brystet med navnet sitt på. Det gjør det lettere for våre trenere å lære navnene til barna. Barna føler seg mere sett når treneren kan navnet deres i stedet for «du med den rosa turndrakten» 😊

 Covid – 19

Regjeringen har gitt grønt lys for idretten fom 1. august. Dette er gode nyheter og vi krysser fingrene for at vi kan ha et helt semester uten ekstreme ekstratiltak. Det vil nå ikke mulig for foreldre å bli med i hallen. Alle barn vil få antibac før de går inn i hallen. Alle skal holde seg hjemme ved sykdomssymptomer. Jeg ber alle om å respektere dette da vi har et kollektivt ansvar her.
De som vil lese mer om retningslinjene fra turnforbundet kan lese seg opp her.

 Viktige datoer

På infosidene for kursene vil dere finne viktige datoer for dette semesteret.

 Voksenturn

Nif og turnforbundet kommer ila de neste ukene med retningslinjer for idrett for voksne. Vi holder dere oppdatert i forbindelse med dette.

 Konkurransepartiene

Dere får info fortløpende fra treneren deres om høstens timeplan.

 For å få med alt av informasjon, anbefaler vi å like oss på facebook. Alle artikler og nyheter som vi legger ut på websiden publiserer vi også her.

Vi gleder oss til oppstart!
 Njård Turn


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.