Tilbake til håndballen

Postet av Njård den 16. Aug 2019

Jeg har spilt håndball siden jeg var 7 år  i Njård. Hadde et ti års avbrekk fra 2003 til 2013. Men før det hadde jeg en snarvisitt på det Amerikanske håndballandslaget i 1998/99. Det var veldig gøy, lærerikt og ikke minst en super erfaring. Jeg valgte å ikke fortsette fordi det livet appellerte ikke for meg, og reiste tilbake til Norge og et oppløst Njård lag. Så jeg begynte å spille på Ullern i 4 år ca.

 Etter avbrekket (2003-13) begynte jeg å spille avdanket bedriftshåndball. For som de fleste håndballspillere vet; en gang håndballspiller, alltid håndballspiller. Så ble jeg syk 2015, og fikk et nytt avbrekk fra håndball. I mens jeg var syk har jeg hatt mye rehabiliteringstrening, mye på apparater og diverse øvelser. Noe jeg syns er dørgende kjedelig. Men så i siste halvdel av 2018 begynte jeg å føle meg mye bedre, så bra at jeg etter flere måneder av tvil om jeg kunne, til slutt bestemte meg for at shitt au, la gå. Jeg kaster meg ut i det. I mars i år fant jeg tilbake til mitt Njård og et lavterskel 5.- og 6.- divisjons-lag. Jeg trives så godt. 

Så nå til bildet. I dag ryddet jeg i gamle treningsklær (fordi jeg må vaske klær og så fant jeg denne t-skjorten. En fin påminnelse på at det faktisk er 20 år og 3 måneder siden jeg fikk denne t-skjorten, og at jeg faktisk er litt stolt, selvom håndball er nisjesport i USA. Men det må sies at mitt lag bestod av landslagspillere fra USAs volley-, basketball-, vannpolo-lag og friidrettsutøvere. Så kan ikke nekte for at en gang var jeg veldig topptrent... nå er det pensjonist-målet.

Annikken Vear
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.