Ny Sportslig og administrativ leder på plass i håndballavdelingen

Postet av Njård den 6. Sep 2018

Njård håndball har styrket laget for foran denne sesongen. Vi er veldig fornøyd med å kunne presentere Andreas Vinknes som vår nye Sportslig og administrative leder. Andreas er 35 år, fra Kristiansand. Han er opprinnelig fotograf, men det er først og fremst hans håndballerfaring, som spiller, trener og spillutvikler som vil gi Njård håndball et løft. For øyeblikket trener han Ammeruds 3. og 4. divisjonslag for damer, samt at han jobber for Region Øst som spillutvikler.

De siste par årene har medlemmer og trenere vært tydelige på at en sportslig ressurs vil være svært positivt for utvikling av klubben. Fra styrets side har vi også sett at vi trenger å løfte oss på det administrative. Andreas vil, i samarbeid med administrasjonen i Njård, bidra til begge deler.

Andreas er ansatt i 50 % stilling. I første omgang vil han jobbe med å sette seg inn i alt som skjer i klubben vår. På sikt kan vi vente oss blant annet trenersamlinger samt tema-økter på tvers av kullene. Andreas har lang erfaring med å gjennomføre slike økter, og basert på innspill fra våre medlemmer vil dette tilbudet bli tatt veldig godt imot.
 

En SA-leder skal være en god støttespiller for alle i klubben vår. Andreas vil nok bruke en del tid i hallen fremover, så benytt anledningen til å si hei når han stikker innom trening deres. Og spør han gjerne om råd eller tips – han deler gledelig.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.