Ingen FRILEK F&B førstkommende lørdag

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 28. Apr 2023

Det blir ingen FRILEK F&B førstkommende lørdag, vi håper å fortsette neste helg.


Riktig god helg! Breddekonkurranse søndag 30.april PRAKTISK INFO

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 24. Apr 2023

Hei alle som er påmeldt breddekonkurransen!

Vi er rundt 120 påmeldte fordelt på tre grupper. Vi vil gjøre dere oppmerksom på at kun de som har betalt påmeldingsavgift på 200,- kr via vårt påmeldingsskjema er påmeldt konkurransen. Det holder ikke med å svare DELTAR på invitasjonen på SPOND. 

TIL BETALING OG PÅMELDING

Praktisk info rundt opplegget:

Konkurransen vil finne sted i Håndballhallen (bak Njårdhallen langs med ambassaden)

  • Oppmøte: 1045
  • Konkurransestart: 1100
  •  Premieutdeling: 1245

Det kan være litt kø for å komme inn, så det er fint å være tidlig ute.


Vi deler alle inn i 3 undergrupper. Gruppene er fordelt slik at man er i gruppe med de man pleier å trene med (noen kurs har få eller ingen deltagere). For å gjøre det enkelt mulig ved oppmøte er det fint om dere husker hvilken undergruppe barnet deres hører til:

  • Gruppe 1 – Turnskole 1 og AKS
  • Gruppe 2 – Turnskole 2
  • Gruppe 3 – Turnskole 3 og Ungdomsturn

 På konkurransegulvet vil det være oppmøtested med skilt for hver gruppe.

FORVENTNINGER: Mange av dere har ikke vært med på turnskonkurranse før, så det er greit å forklare litt hva dere kan forvente. Utøverne skal igjennom 3 øvelser: Matte, Hopp og Trampett. Når konkurransen starter, vil øvelsene gå relativt raskt. Det vil være noe venting mellom øvelsene. Dette er typisk for en turnkonkurranse og man må sette forventningene deretter. Det er ikke slik som i fotball, hvor alle løper etter ballen i xx antall minutter i konstant aktivitet.  

INNGANG: Det koster 60kr å komme inn for alle over 12 år som ikke er deltagere, jobber i kafé eller står i inngangen. Vipps gjerne for inngang litt før dere går inn. Da slipper vi kø. Dere må da bare vise kvittering. Vippsnummer er 13573 og betalinger kan merkes «3932».

Hvis dere er usikre på når dere skal møte eller det er noe annet dere lurer på kan dere ta kontakt med philip@njaard.no.