Njård - Gymnastikk og turn

Njård - Gymnastikk og turn

Retningslinjer for gjennomføring av turntreninger

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 28. Aug 2020

Vi er allerede i gang med høstens turntreninger. Alle gruppene har hatt oppstart i uke 35, og fra og med 31. august starter også våre AKS partier.

Fra og med i 1. august ble åpnet opp igjen for breddeidrett for barn og ungdom under 20 år. Det er viktig å ivareta de gjeldende retningslinjene som FHI, NIF og NGTF kommer med. Her får dere en oversikt over de forskjellige regler som finnes:

NGTF

NIF

FHI

Vi har også utarbeidet en spesialordning for oppmøte for å unngå store oppsamlinger i våre trange gangene. Oppmøte info kan dere lese her:

Generelt

Det er veldig viktig at utøvere med sykdomssymptomer holder seg hjemme til de er symptomfrie!

Grunnet korona og reglene under vil det ikke være mulig å delta på treningen hvis man kommer sent/etter oppstart. Det er derfor viktig at alle prøver å være på plass og klare 15 min før treningen starter.

Utøvere som kommer på trening og ikke er registrert på kurset får ikke delta. Det er derfor veldig viktig at dere sjekker at alt er i orden med påmeldingen før oppstart.

Vi vil de første ukene prøve å ha trenere/ansatt på plass ved hovedinngangen som kan hjelpe med organiseringen og svare på eventuelle spørsmål.

Det oppfordres til at alle deltagere som har vært i utlandet holder seg hjemme 7-10 dager etter hjemkomst.

Gymsalen:

Turnskole partiene :

Alle barn skal komme ferdig skiftet til aktivitet. Barna går inn i garderoben og legger jakken og skoene sine i en plastboks (vi har bokser) som vil stå klar når de kommer. De venter til treneren kommer og henter dem og alle barna tar med seg sin boks inn i gymsalen. Når treningen er ferdig, kler barna på seg i gymsalen og forlater gymsalen gjennom bakdøren. De blir fulgt av en trener gjennom korridorene ut gjennom hovedinngangen. Foreldre skal vente ute. Der kan foreldre hente barnet sitt eller avtale et sted hvor de skal møtes. Unngå trengsel ved hovedinngangen. Treneren venter til alle barna har blitt hentet. Trenerne vil rengjøre boksene mellom hvert parti.

Gymlek:

Alle barn skal komme ferdig skiftet til aktivitet. Foreldre leverer barna ved døren til gymsalen. Trenerne blir med barna og hjelper dem med å skifte i garderoben eller gymsalen og legger jakkene og skoene i en plastboks (vi har bokser) som vil stå klar når de kommer. Når treningen er ferdig, kler barna på seg i gymsalen ved hjelp av en trener og forlater gymsalen gjennom bakdøren. De blir fulgt av en trener gjennom korridorene ut gjennom hovedinngangen. Foreldre skal vente ute. Der kan foreldre hente barnet. Unngå trengsel ved hovedinngangen. Treneren venter til alle barna har blitt hentet. Trenerne vil rengjøre boksene mellom hvert parti.

Turnhall:

Alle barn skal kommer ferdig skiftet til aktivitet. Barna blir hentet ved venteområde ved hovedinngangen. De går ned til gangen og legger jakken og skoene sine i et av skapene i gangen. Etter treningen blir de fulgt av en trener til gangen hvor de kler på seg igjen. Etter det følger treneren barna ut gjennom hovedinngangen. Foreldre skal vente ute. Der kan foreldre hente barnet sitt eller avtale et sted hvor de skal møtes. Unngå trengsel ved hovedinngangen.

Vi vet at dette kan by på problemer og vi gjør så godt vi kan for å tilby trening til flest mulig på vanlig vis. Det er derfor viktig at alle gjør sitt beste for å overholde reglene våre. Ved et eventuelt smitteutbrudd i klubben vil all aktivitet stenge. Dette er det ingen som ønsker.

Paraturn:

Dere kan møte direkte opp i hallen med en ledsager.

Konkurransepartiene:

 Dere møter opp direkte i hallen uten foreldre. Man henger ikke i gangene eller garderobeområdene.


0 Kommentar

Høstcamp 2020 uke 40 - Mandag til onsdag

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 24. Aug 2020

Vi har gleden av å invitere til Høstcamp i uke 40 mandag - onsdag (38.9.-30.9.).

Det vil i disse dagene være mulig å melde seg på for de som går på turnskole 1, 2 og 3. Hvis dere fra ungdomsturn vil bli med kan dere ta kontakt med fredrik@njaard.no. Hvis det blir mange nok kan vi åpne for dette på en eller flere av campen.

Campen vil vare fra mandag til onsdag og vil ha innslag av turning, lek og mulig noen utflukter. Endelig program er ikke satt, men vi kan love at det blir gøy for barna!

Prisen er 1100 for 3 dager 0900-1500.

Njård vil som vanlig stille med smoothie hver dag. Så barna må ha med matpakke!!

For administrative spørsmål kan dere kontakte Fredrik Backer på fredrik@njaard.no Spørsmål rundt treningene kan rettes til lonai.hajni11@gmail.com eller turn@njaard.no

Det vil i år kun være mulig for høstens kursdeltagere å melde seg på høstcampen vår. Dette for å begrense smitterisiko og antall personer i hallen. Dere må derfor logge inn med brukernavn og passord ved påmelding.

Det ble fort fullt på sommercampene, så det kan lønne seg å være tidlig ute hvis man vil sikre seg plass.

Mer info om campen kommer når det nærmer seg.

Vel møtt!

Påmelding:

Turnskole 1 (1. og 2. klassinger) - https://njard.weborg.no/event/699 - Fullt

Turnskole 2 (3. og 4. klassinger) - https://njard.weborg.no/event/700 - Få plasser ledig 

Turnskole 3 (5. og 6. klassinger) - https://njard.weborg.no/event/701 - Få plasser ledig 


0 Kommentar

Oppstart kurs høsten 2020 - Viktig info

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 7. Aug 2020

Oppstart
Gymlek, turnskoler, ungdomsturn, lørdags - og søndagspartier, voksenturn og paraturn starter fom 24. august (dvs uke 35).
AKS starter i uke 36
Alle må ha betalt før oppstart. De som ikke er registrert kan ikke delta. Dette er enda viktigere i år ifm eventuell smittesporing. 

Oppmøte

Sjekk nøye hvilket parti, klokkeslett og sted dere har meldt dere på, slik at oppstarten blir lettest mulig for trenere og barn. Oppstart for alle breddepartier medfører som regel «store» folkemengder som ankommer Njårdhallen samtidig. Dette må vi fortsatt unngå, spesielt den store opphoping av folk nede i kjelleren i Njårdhallen. Derfor utarbeider vi nå alternative hente-/oppmøtesteder. Dette kommer det nærmere info om.

Mer informasjon om utstyr, tøy og regler finner dere under Regler for trening. Vi ber også alle barna å møte opp første uken med en lapp på brystet med navnet sitt på. Det gjør det lettere for våre trenere å lære navnene til barna. Barna føler seg mere sett når treneren kan navnet deres i stedet for «du med den rosa turndrakten» 😊

 Covid – 19

Regjeringen har gitt grønt lys for idretten fom 1. august. Dette er gode nyheter og vi krysser fingrene for at vi kan ha et helt semester uten ekstreme ekstratiltak. Det vil nå ikke mulig for foreldre å bli med i hallen. Alle barn vil få antibac før de går inn i hallen. Alle skal holde seg hjemme ved sykdomssymptomer. Jeg ber alle om å respektere dette da vi har et kollektivt ansvar her.
De som vil lese mer om retningslinjene fra turnforbundet kan lese seg opp her.

 Viktige datoer

På infosidene for kursene vil dere finne viktige datoer for dette semesteret.

 Voksenturn

Nif og turnforbundet kommer ila de neste ukene med retningslinjer for idrett for voksne. Vi holder dere oppdatert i forbindelse med dette.

 Konkurransepartiene

Dere får info fortløpende fra treneren deres om høstens timeplan.

 For å få med alt av informasjon, anbefaler vi å like oss på facebook. Alle artikler og nyheter som vi legger ut på websiden publiserer vi også her.

Vi gleder oss til oppstart!
 Njård Turn


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline