Njård - Gymnastikk og turn

Njård - Gymnastikk og turn

God aktivitet tross Covid-19 - Siste treningsuke før jul

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 30. Nov 2020

Det nærmer seg slutten på semesteret. Det har vært en utfordrende tid for både utøvere og ansatte grunnet smittesituasjonen. Til tross for dette har vi klart å opprettholde aktiviteten for de fleste og er veldig fornøyde med det:)

Denne uken er siste treningsuke for breddepartiene. Påmeldingen for våren 2021 åpner i morgen (1.12.2020). Vi håper at flest mulig ønsker å fortsette og at alle har fått et tilfredsstillende tilbud i høst.

Det ble i år dessverre ingen juleoppvisning. Dette er utrolig trist, men sånn ble det i år grunnet den spesielle tiden vi er i. Vi håper å kunne ta dette igjen til våroppvisningen. Breddekonkurransen i år ble arrangert på en alternativ måte. Den ble holdt ifm treningene i uke 47. Vi skulle gjerne hatt vanlig breddekonkurranse med tilskuere, kaker og det som hører med... Det får bli neste semester:)

Som sikkert de fleste har fått med seg, så har vi fått en ny hall og en ny timeplan. Vi håper dette gjør at flere får muligheten til å delta i vår fantastiske idrett!

Hvis det er noe dere lurer på er det bare å ta kontakt med fredrik@njaard.no

Her finner dere noen bilder fra treningene den siste tiden.0 Kommentar

Njård Turn søker trener til turn kvinner

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 26. Nov 2020

Njård søker trener til turn kvinner

Njård er en fleridrettsklubb på Oslo vest. Visjonen til klubben er «Sammen bli vi best». Njårds turnavdeling søker nå etter en fulltidstrener for Turn Kvinner som synes at klubben har en spennende visjon og som vil bidra til å gjøre Njårds gymnaster enda bedre. Turnavdelingen har ca. 950 medlemmer og et konkurranse-/eliteparti for turn kvinner med ca. 40 jenter.

Vi søker en entusiastisk og nytenkende trener med gode egenskaper i den artistiske delen av idretten, inkludert koreografi og bom. Stillingen er fulltid.

Stillingsannonse norsk

Job advertisement english/Stillingsannonse engelsk

Kontaktperson: Jan Schroé
 E-post: turn@njaard.no


0 Kommentar

Påmelding våren 2021 og info om ny timeplan

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 12. Nov 2020

Påmelding eksisterende kursdeltagere åpner 1.12. kl.11.00

Påmelding nye kursdeltagere åpner 15.12. kl. 11.00

Som de fleste av dere sikkert har fått med dere får vi en ny hall til våren. Dette gjør at vi kan kan utvide tilbudet vårt til barn og unge! Med ny hall kommer også en ny timeplan. Noen av kursene fra høsten 2020 vil fortsette, men veldig mye blir nytt. Dette gjør at vi må ha en åpen påmelding for alle som har gått på turn hos oss i høst. Det betyr at alle kan melde seg på hvilket parti de vil innenfor sin aldersgruppe, så lenge de har gått på turn hos oss i høst og betalt treningsavgiften for høsten 2020. Med dette mener vi at alle som har gått på eks. turnskole 1 kan melde seg på turnskole 1 torsdag. Selv om de ikke har gått der i høst.


Nye-, lengre og bedre kurs

  • Nytt gymlek-parti på fredager for både gymlek 1 og 2
  • Nye kurs på turnskole 2 og 3 som går 2 x 2 timer i uken - For de som vil bli ekstra gode!
  • Flere rene guttepartier - I tillegg guttepartier som trener flere ganger i uken
  • Litt lengre treninger for ungdomsturn - 1,5 timer istedenfor 1 time
  • Færre deltagere og flere kurs - Dette vil øke kvaliteten på kursene

Noen kurs vil ha noe forandret pris grunnet lengre treninger.

Påmelding våren 2021

Merk at vi nå har en ny hall. Mange kurs vil gå i Plasthallen som kommer på parkeringsplassen. Dette blir en topp utstyrt turnhall med blant annet stor trampoline! Vi har nå kurs i det vi kaller "Gymsalen", "Plasthallen (ny hall)" og "Turnhallen/Njårdhallen Bane 4".

Påmelding til våren 2021 gjøres på følgende måte:

Fra 1.12. kl1100 kan alle som har gått på turn hos høsten 2020 melde seg på vårens partier. Gå til infosiden for deres aktuelle kurs og trykk på "meld på her". Merk at linken/påmeldingen ikke vil være aktiv før 1.12. kl1100. Fra 15.12. kl1100 vil det være mulig for nye kursdeltagere (de som ikke har gått på turn hos oss høsten 2020) å melde seg på. OBS! Pass på å melde dere på riktig kurs. Grunnet korona kan det være vanskelig å flytte personer til kurs som er fulle.

Det vil ved påmeldingen til våren være betaling ved påmelding. Det betyr at hvis dere ikke gjennomfører betaling av treningsavgift er dere ikke påmeldt! Ønsker man prøvetime må man fortsatt meldes på og betale, så refunderer vi ev i ettertid hvis man ikke vil fortsette.

Det er lagt inn alderssperre på påmeldingen til de fleste kursene. Noen av dere går på partier som i utgangspunktet ikke passer til alderen. Dere må da ta kontakt med fredrik@njaard.no 45516394 eller turn@njaard.no før påmeldingen åpner for å komme på ønsket parti.

Kursoversikt/Ny timeplan

Her finner dere linker til den nye timeplanen for de forskjellige gruppen(trykk på ønsket gruppe):

Viktige datoer som: oppstart, slutt, ferier og røde dager er ikke oppdatert enda for våren. Det kommer snart.

Påmelding gjøres da via linkene under0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline