Njård - Gymnastikk og turn

Njård - Gymnastikk og turn

Juletilbud fra Cheermania!

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 21. Okt 2020

Vår samarbeidspartner Cheermania leverer turnutstyr av god kvalitet til en billig penge. Dere som medlemmer av Njård Turn får rabatter på allerede gode priser ved å bruke rabattkoden "Njaard"

Utstyr fra Cheermania vet vi har gitt mange medlemmer stor glede. Utstyr herfra kan bli fine julegaver til hjemmetrening på hytter og gressplener. Dette gjør at våre utøvere får trent enda mer og blir enda bedre enn de allerede er.

Hvis dere lurer på hva som kan være et godt kjøp kan dere ta kontakt med turn@njaard.no. Spørsmål rundt bestilling kan rettes  til lene@cheermania.no


0 Kommentar

Mange Njård-turnere på helgens nasjonale rekruttsamling!

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 20. Okt 2020

Njård turn har i helgen deltatt med 5 jenter på nasjonal rekruttsamling i Stavanger.

Gjennom samlingen som krevde mye krefter og konsentrasjon har jentene fra Njård stått på hele tiden med topp innsats. På utførte tester og felles treninger har turnerne fått mulighet til å få en pekepinn på hvor nivået deres er per dag dato, på hva som er styrker og hva som er utfordringer, slik at treningene framover kan være enda mer effektive.

Ved siden av treningene har turnerne hatt god mulighet til sosialt felleskap på tvers av klubber, og stemningen var på topp gjennom hele samlingen.

Samlingen i Stavanger var vellykket og turnerne har fått ekstra inspirasjon for videre trening!

Dette lover godt for den fremtidige turnsatsningen i Norge og Njård!

Her finner dere noen bilder fra samlingen.


0 Kommentar

Rekordmange deltagere på Høstcampen 2020!

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 2. Okt 2020

Vi er for i år ferdig med årets høstcamp. Det gleder oss at vi i år var rekordmange deltagere. Nesten 60 barn og unge fra 1. klasse og oppover deltok mandag - onsdag i høstferien på vår årlige høstcamp!

Deltagerne på våre camper får mulighet til å trene ekstra og i tillegg gjøre øvelser de kanskje ikke får mulighet til å gjøre på vanlige treninger. Vi prøver årlig å arrangere flest mulig slike camper. Alle våre medlemmer fra 1.-6. klasse er hjertelig velkomne. Hvis noen fra ungdomsturn også vil være med prøver vi å tilrettelegge for dette. Vi gjør dette fordi vi vet våre medlemmer setter pris på disse tilbudene. I tillegg til å få den lille ekstra treningen for å nå det neste nivået, er dette en fin arena for sosialt samvær og for å danne nye vennskap. Og ikke minst.... Det er utrolig morsomt å være med!

Vi håper alle deltagere var fornøyde og at vi kan få enda flere med ved neste anledning.

Her finner dere noen bilder fra samlingen.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline