Njård - Gymnastikk og turn

Njård - Gymnastikk og turn

Njård Turn søker trener til turn kvinner

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 26. Nov 2020

Njård søker trener til turn kvinner

Njård er en fleridrettsklubb på Oslo vest. Visjonen til klubben er «Sammen bli vi best». Njårds turnavdeling søker nå etter en fulltidstrener for Turn Kvinner som synes at klubben har en spennende visjon og som vil bidra til å gjøre Njårds gymnaster enda bedre. Turnavdelingen har ca. 950 medlemmer og et konkurranse-/eliteparti for turn kvinner med ca. 40 jenter.

Vi søker en entusiastisk og nytenkende trener med gode egenskaper i den artistiske delen av idretten, inkludert koreografi og bom. Stillingen er fulltid.

Stillingsannonse norsk

Job advertisement english/Stillingsannonse engelsk

Kontaktperson: Jan Schroé
 E-post: turn@njaard.no


0 Kommentar

Påmelding våren 2021 og info om ny timeplan

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 12. Nov 2020

Påmelding eksisterende kursdeltagere åpner 1.12. kl.11.00

Påmelding nye kursdeltagere åpner 15.12. kl. 11.00

Som de fleste av dere sikkert har fått med dere får vi en ny hall til våren. Dette gjør at vi kan kan utvide tilbudet vårt til barn og unge! Med ny hall kommer også en ny timeplan. Noen av kursene fra høsten 2020 vil fortsette, men veldig mye blir nytt. Dette gjør at vi må ha en åpen påmelding for alle som har gått på turn hos oss i høst. Det betyr at alle kan melde seg på hvilket parti de vil innenfor sin aldersgruppe, så lenge de har gått på turn hos oss i høst og betalt treningsavgiften for høsten 2020.


Nye-, lengre og bedre kurs

  • Nytt gymlek-parti på fredager for både gymlek 1 og 2
  • Nye kurs på turnskole 2 og 3 som går 2 x 2 timer i uken - For de som vil bli ekstra gode!
  • Flere rene guttepartier - I tillegg guttepartier som trener flere ganger i uken
  • Litt lengre treninger for ungdomsturn - 1,5 timer istedenfor 1 time
  • Færre deltagere og flere kurs - Dette vil øke kvaliteten på kursene

Noen kurs vil ha noe forandret pris grunnet lengre treninger.

Påmelding våren 2021

Merk at vi nå har en ny hall. Mange kurs vil gå i Plasthallen som kommer på parkeringsplassen. Dette blir en topp utstyrt turnhall med blant annet stor trampoline! Vi har nå kurs i det vi kaller "Gymsalen", "Plasthallen (ny hall)" og "Turnhallen/Njårdhallen Bane 4".

Påmelding til våren 2021 gjøres på følgende måte:

Fra 1.12. kl1100 kan alle som har gått på turn hos høsten 2020 melde seg på vårens partier. Gå til infosiden for deres aktuelle kurs og trykk på "meld på her". Merk at linken/påmeldingen ikke vil være aktiv før 1.12. kl1100. Fra 15.12. kl1100 vil det være mulig for nye kursdeltagere (de som ikke har gått på turn hos oss høsten 2020) å melde seg på. OBS! Pass på å melde dere på riktig kurs. Grunnet korona kan det være vanskelig å flytte personer til kurs som er fulle.

Det vil ved påmeldingen til våren være betaling ved påmelding. Det betyr at hvis dere ikke gjennomfører betaling av treningsavgift er dere ikke påmeldt! Ønsker man prøvetime må man fortsatt meldes på og betale, så refunderer vi ev i ettertid hvis man ikke vil fortsette.

Det er lagt inn alderssperre på påmeldingen til de fleste kursene. Noen av dere går på partier som i utgangspunktet ikke passer til alderen. Dere må da ta kontakt med fredrik@njaard.no 45516394 eller turn@njaard.no før påmeldingen åpner for å komme på ønsket parti.

Kursoversikt/Ny timeplan

Her finner dere linker til den nye timeplanen for de forskjellige gruppen(trykk på ønsket gruppe):

Viktige datoer som: oppstart, slutt, ferier og røde dager er ikke oppdatert enda for våren. Det kommer snart.

Påmelding gjøres da via linkene under0 Kommentar

Juletilbud fra Cheermania!

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 21. Okt 2020

Vår samarbeidspartner Cheermania leverer turnutstyr av god kvalitet til en billig penge. Dere som medlemmer av Njård Turn får rabatter på allerede gode priser ved å bruke rabattkoden "Njaard"

Utstyr fra Cheermania vet vi har gitt mange medlemmer stor glede. Utstyr herfra kan bli fine julegaver til hjemmetrening på hytter og gressplener. Dette gjør at våre utøvere får trent enda mer og blir enda bedre enn de allerede er.

Hvis dere lurer på hva som kan være et godt kjøp kan dere ta kontakt med turn@njaard.no. Spørsmål rundt bestilling kan rettes  til lene@cheermania.no


0 Kommentar

Mange Njård-turnere på helgens nasjonale rekruttsamling!

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 20. Okt 2020

Njård turn har i helgen deltatt med 5 jenter på nasjonal rekruttsamling i Stavanger.

Gjennom samlingen som krevde mye krefter og konsentrasjon har jentene fra Njård stått på hele tiden med topp innsats. På utførte tester og felles treninger har turnerne fått mulighet til å få en pekepinn på hvor nivået deres er per dag dato, på hva som er styrker og hva som er utfordringer, slik at treningene framover kan være enda mer effektive.

Ved siden av treningene har turnerne hatt god mulighet til sosialt felleskap på tvers av klubber, og stemningen var på topp gjennom hele samlingen.

Samlingen i Stavanger var vellykket og turnerne har fått ekstra inspirasjon for videre trening!

Dette lover godt for den fremtidige turnsatsningen i Norge og Njård!

Her finner dere noen bilder fra samlingen.


0 Kommentar

Rekordmange deltagere på Høstcampen 2020!

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 2. Okt 2020

Vi er for i år ferdig med årets høstcamp. Det gleder oss at vi i år var rekordmange deltagere. Nesten 60 barn og unge fra 1. klasse og oppover deltok mandag - onsdag i høstferien på vår årlige høstcamp!

Deltagerne på våre camper får mulighet til å trene ekstra og i tillegg gjøre øvelser de kanskje ikke får mulighet til å gjøre på vanlige treninger. Vi prøver årlig å arrangere flest mulig slike camper. Alle våre medlemmer fra 1.-6. klasse er hjertelig velkomne. Hvis noen fra ungdomsturn også vil være med prøver vi å tilrettelegge for dette. Vi gjør dette fordi vi vet våre medlemmer setter pris på disse tilbudene. I tillegg til å få den lille ekstra treningen for å nå det neste nivået, er dette en fin arena for sosialt samvær og for å danne nye vennskap. Og ikke minst.... Det er utrolig morsomt å være med!

Vi håper alle deltagere var fornøyde og at vi kan få enda flere med ved neste anledning.

Her finner dere noen bilder fra samlingen.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline