Voksenturn

Om Voksenturn

Turn for voksne er for deg som har drevet med turn tidligere, eller som aldri har prøvd turn, men alltid hatt lyst til å prøve. Dette er et veldig attraktivt tilbud for alle over 16 år som ønsker å turne. Dette er det perfekte kurset for folk som vil lære seg en araber, backflip, stift... eller for de som vil få god basis - og styrketrening. Utøverne lærer øvelser i apparater, stor trampoline, svingstang, skranke med mer.


TreningsplanNårHvorTrenere
Tirsdag20.00 - 21.30Njårdhallen Bane 4Bror, Christian

Kurs merket i gult har blitt fullt! Send e-post til fredrik@njaard.no for venteliste. Vi fører ny venteliste hvert semester.

Pris

Prisen for Voksenturn er 2000 kr. per semester+ medlemskontingent til Hovedlaget på 350 kr. i året for medlemmer under 25 år. Medlemmer over 25 år betaler 550,kr. Timeplanen følger skolens ferier og fridager. Hvis man velger å trekke seg fra gruppen etter to treninger, vil man få refundert hele beløpet minus et administrasjonsgebyr. Etter dette blir det trukket en avgift for antall treninger man har deltatt på pluss et administrasjonsgebyr. Etter to måneder vil det ikke bli refundert treningsavgift.

Oppmøte

Voksenturn foregår på den siste tennisbane i Njårdhallen. Utøverne kan følge skiltene for å komme seg ditt.

Utøverne må ha på vanlig gymtøy (shorts og t-skjorte) og bør ha med en drikkeflaske.

Viktige datoer

Oppstart våren 2018 - Uke 1 2. januar

2.-6. oktober: Høstferie - Ingen trening

16. desember 2017: Juleoppvisning

Siste treningsuke: Uke 50

Trenere

Bror Marcus Ramsøe

bror.marcus@gmail.com
+47 47243813

Christian Tverås

Powered by: Bloc