Gode resultater i 24 cup og Unni og Haralds pokal

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 27. Mar 2017

Forrige helg deltok Njård sine jenter i 24 cup. Rekruttlaget kom på en veldig fin 3. plass! Juniorlaget kom på 2. plass! Det er første gang juniorlaget har fått medalje i Norgescup!

I den individuelle rekruttkonkurransen kom June på 6. plass, Thea på 10. plass, Ebba på 11. plass og Benedikte på 26. plass.

I klasse 1 kom Helene på 4. plass, Line på 5. plass og Hedda på 10. plass.

I klasse 2 kom Julia på 24. plass.

Guttene våre var med i Unni og Haralds pokal denne helgen.

Elias kom på 10. og Brage på 17. plass i junior mangekamp

Elias kvalifiserte seg til tre apparatfinaler og vant gull i skranke! I tillegg fikk han bronse i hopp og svingstang.

Pietro og Odin deltok i kun fire apparater i seniorklassen på grunn av noen skader. Pietro vant bøyle, svingstang og ringer. I tillegg fikk han 3. plass i skranke.

Odin kvalifiserte seg til skrankefinalen, men gjorde noen feil og endte på 6. plass


Vi gratulerer alle deltagere med fine resultater!




Våroppvisning + ekstra info

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 17. Mar 2017

Datoen for våroppvisningen er satt. Det ble søndag 21. mai 2017. Det var vanskelig å finne en dato i år hvor det ikke var noen andre aktiviteter. Håper dette passer for flest mulig! Mer info om oppvisningen kommer, men hold av datoen!

OBS!

Gymlek 1 tirsdag + onsdag og Gymlek 2 onsdag + torsdag skal delta på oppvisningen til RG. Denne vil finne sted 6.5.2017. Dere vil få info fra RG om dette.


Vi jobber for tiden med å samle inn penger så vi kan få kjøpt inn t-skjorter (med Njård turn) til alle partiene våre. Det er rundt 1000 t-skjorter som skal kjøpes inn så det koster bokstavelig talt skjorta! Vi har en kampanje på sponsor.me hvor dere kan støtte dette prosjektet. Vi har sett i Njård Tennis at dette har vært en stor suksess, så vi håper at dere vil hjelpe oss her. For info om dette se: https://sponsor.me/njaard


For å ikke gå glipp av noe info oppfordrer vi alle til å like oss på facebook. Da får dere info direkte opp i newsfeeden deres, uten å oppsøke det. Dette gjør det lettere for dere og for oss, da vi ikke får så mange spørsmål:) https://www.facebook.com/Njaardturn/?fref=ts



Turnleir i Froland 5.-9. august 2017

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 15. Mar 2017

Oslo og Akershus Gymnastikk- og Turnkrets arrangerer i sommer turnleir i Froland. Dette er en fin måte å få øvet litt turn før semesterets oppstart.

Dette er en turnleir hvor Njård ikke stiller med trenere eller transport. Alle spørsmål rundt dette sendes til kretsen.

Ivitasjon.pdf

Påmeldingsskjema



Spons Njård Turn - HELT GRATIS!

Postet av Njård - Gymnastikk og turn den 1. Mar 2017

Njård har sammen med Ullern og Aker Topphåndball inngått et samarbeid med Finansco. Avtalen innebærer at klubbene får 1000 kr for hver husstand som tar et møte hos de. Møtet er helt uforpliktende og kostnadsfritt. Finansco presenterer da seg selv og gjør deretter en kartlegging av økonomien til den oppmøtte. Informasjonen de innhenter gir dem muligheten til å lage et individuelt tilpasset forslag enten det gjelder pensjonssparing, kapitalakkumulering eller et alternativ til å ha midler på bankkonto i dagens rentebilde. I etterkant av møtet får man forslaget tilsendt på mail. Jeg har selv benyttet meg av dette og kan uten problemer anbefale det videre. Etter det jeg kan se får vi en tjeneste med høy kvalitet samtidig som vi gjør en jobb for klubben vår. Ved å følge denne linken kan dere lese mer om samarbeidet. Der kan dere også melde interesse. Da vil Finansco ta kontakt for å finne et passende møtetidspunkt.

Finansco vil stille med en stand på vår- og juleoppvisningene våre. Så dere vil få muligheten til å snakke med dem der.